Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Yaz Stajı Hakkında

20.05.2024

Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine;

- Stajların 24 Haziran-16 Ağustos tarihleri arasında en az 30 gün olacak şekilde yapılması gerekmektedir. Bu tarihler sonrasında stajı devam edecek öğrencilerin notları güz döneminde girilecektir. Stajlar sadece yaz döneminde yapılabilir. Dönem içerisinde staj yapılamaz.

- 2024 yaz döneminde staj yapabilmek için staj dersinin seçilmiş olması gerekmektedir.

- Fakültemizdeki tüm bölümlerin staj süreleri toplamda (Staj I + Staj II) 60 gün olacak şekilde güncellenmiştir.

- Staj başvuru, staj önyazı ve staj taahhütnamesi formlarını staja başlamadan en az 10 gün önce fakülte sekreterliğine elden yada mail ([email protected]) olarak iletilmesi gerekmektedir.

- Resmi tatiller staj gününden sayılmamaktadır. (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü hariç)

- Staj öncesi ve sonrası evraklara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Staj Dosyalarının Teslimi

- Özellikle Çap/Yandal başvurusu yapacak, Başarı Bursu sıralamasına girme ihtimali olan, mezun olacak öğrencilerin ve staj yapan diğer öğrencilerimizin dosya teslimlerini en geç 26 Ağustos 2024 tarihi mesai bitimine kadar elden Sekreterliğe teslim etmesi gerekmektedir.

- Stajını yaptığı halde 26 Ağustos 2024 tarihinden sonra staj dosyasını teslim edecek öğrencilerin, staj dersi notları başarısız olarak girilecektir. Bu öğrenciler 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde dosyasını geç teslim edecekler için açılacak Staj I veya Staj II dersini tekrar seçecek ve not girişleri o zaman yapılacaktır. Güz döneminde dersi seçen öğrenciler dönem içerisinde staj yapamazlar.

Son Güncelleme Tarihi: 20/05/2024 - 08:49