SURKAM Danışma Kurulu Üyelerimiz Bir Araya Geldi

10.07.2024

Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi (SURKAM) Danışma Kurulu, açılış ve tanışma amacıyla bir araya geldi. İstanbul Medipol Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Öztürk’ün konuşması ve SURKAM Müdürü Prof. Dr. Rana Atabay Kuşçu’nun İstanbul Medipol Üniversitesi ve SURKAM tanıtım sunumlarını gerçekleştirdiği toplantıda değerli isimler de danışma kurulu üyeleri olarak yer aldı.

Danışma kurulu üyeleri arasında Adlera Group CEO’su Pauline Seyfert, TC. Strateji Bütçe Başkan Danışmanı Arzu Önsal, SKD Türkiye Genel Sekreteri Konca Çalkıvik, UN SDSN Eş Başkanı Dr. Tamer Atabarut, UN Global Compact Network Türkiye Genel Sekreteri Melda Çele, EnerjiSA Üretim Genel Müdür Yardımcısı Emre Erdoğan, İstanbul Medipol Üniversitesi İKLİMER Müdürü Prof. Dr. Zekai Şen, İstanbul Medipol Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Öztürk, GOSB Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Çemberci ve SIM Consultancy Kurucusu Ülkü Özeren bulunmaktadır.

Toplantıda kurul üyeleri ve paydaşlarla gerçekleştirilebilecek iş birlikleri değerlendirilirken, sürdürülebilir üniversite konseptinin geliştirilmesine yönelik öneriler görüşüldü ve sürdürülebilir çabalar için adımlar atıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/07/2024 - 17:00