Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine

14.05.2024

Üniversitemiz ile ikili protokol imzalayan Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan üniversite ve eğitim kurumlarında 2024-2025 eğitim-öğretim yılında klinik staj yapmak, bilgi ve görgüsünü geliştirmek ve gözlem yapmak isteyen Fakültemizin mevcut Dönem-V öğrencileri için başvurular başlamıştır. Başvuruda bulunacak aday öğrenciler için seçim koşulları aşağıda belirtilmiştir. İlk 5 madde başvuru şartı, diğer maddeler puanlama kriteri olarak belirlenmiştir. Başvuru şartlarına uymayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuran öğrenciler GANO ve aşağıdaki koşullara ait belgeleri sunmak zorundadır. Değerlendirme kontenjana göre asıl ve yedek aday sıralaması yapılarak duyurulacaktır.

1.    Başvuru döneminde Dönem-VI’ da kayıtlı ve aktif öğrenci olmak.

2.    Herhangi bir disiplin cezası almamış olmak,

3.    Öğrencinin İngilizce dil yeterliliğini belgelemesi veya mülakat sonrası başarılı-yeterli bulunması,

4.    Yatay geçişle kabul edilen öğrencilerin, fakültede en az iki öğretim yılı eğitim görmüş olması,

5.    Fakültemizin eğitim-öğretim ile ilgili kurul ve komisyonlarında aktif olarak görev yapmış olmak, (her biri 10 puan)

6.    Bilimsel araştırmalarda yer almış olmak, yayın/patent/poster yayımlamış veya sunmuş olmak, (her biri 10 puan)

7.    Üniversitemizin tanıtım, kariyer vb. etkinliklerinde görev almış olmak, (her bir etkinlik 5 puan)

8.    Fakültemiz bünyesinde kurulan öğrenci kulübü yönetmek veya aktif rol almış olmak, (her biri 5 puan)

9.    Medipol AKREP’ te (Akran Eğitim Programı) yer alıp PDÖ yönlendiricisi ve Temel Hekimlik Becerisi Eğitmeni olarak görev almak (10 puan)

10.   Fakültenin, Üniversitenin, TEPDAD ve YÖKAK vb. kurumların kalite çalışmalarında aktif olarak görev almak (10 puan)

Not:

1-Başvurular Kavacık Güney Kampüs Dekanlık Ofisinde şahsen ya da [email protected] adresine e-posta ile yapılabilecektir.

2-Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024. Sonuçlar haziran ayında Web Sayfasında(www.medipol.edu.tr) ilan edilecektir.

Son Güncelleme Tarihi: 14/05/2024 - 09:32