22 öğrencimiz dalış sertifikası aldı

18.03.2016

Medipol Üniversitesi Sualtı Topluluğu (İMÜSAT) üyesi 22 öğrencimiz, Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen eğitimde “Bir Yıldız Aletli Dalış (Scuba) Sertifikası” almaya hak kazandı.

17083ef6-d64c-4413-b516-db48c62ee154-IMUSAT_24_Uye_Sertifika.jpg

Medipol Üniversitesi Sualtı Topluluğu (İMÜSAT) üyeleri, Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen eğitimde Bir Yıldız Aletli Dalış (Scuba) Sertifikasını almaya hak kazanarak “Bir Yıldız Dalıcı” unvanına sahip oldular. Barakuda Dalış Merkezi tarafından verilen eğitimde öğrencilerimiz, Kaş’ın derin maviliklerinde 4 eğitim dalışı yaptı. Derinliği 5 metreden 18 metreye kadar olan dalışlarda öğrencilerimiz ekipman kuşanma, maske tahliye, hava paylaşımı ve yüzerlilik kontrolü gibi bir takım sualtı pratiklerini tecrübe etti. Teorik ve pratik eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan İMÜSAT üyeleri, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ve Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) imzalı “Bir Yıldız Aletli Dalış Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 15:25