Yargıtay Başkanı Cirit Medipol öğrencilerini makamında ağırladı

16.12.2015

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, ziyaretine gelen Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerini makamında ağırladı.

d2286e89-029e-4a97-a3c1-599e6792ac0c-Yargitay_Cirit.jpg

Yargıtay Başkanlığı ve Türkiye Adalet Akademisi’nin daveti üzerine Ankara’ya giden Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’i ziyaret etti. Yrd. Doç. Dr. Esra Alan Akcan, Öğr. Gör. Alaaddin Eğemenoğlu ve Arş. Gör. Mücahid Özbek eşliğinde yapılan ziyarette öğrenciler, Yargıtay Başkanı Cirit ile sohbet etme imkânı buldu. Öğrencilere çok çalışmaları gerektiğini ifade eden Cirit, ülkemizde karakterli ve bilgili insanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Cirit, “Gördüğüm kadarıyla herkes hâkim ve savcı olmak istediği için buralara kadar gelmiş. Biz hukuk öğrencilerini çok önemsiyoruz. İleride öğrencilerin 3. veya 4. sınıftayken stajını Yargıtay’da yapabilmeleri için Eğitim Dairesi Başkanlığımızla çalışmalar içerisindeyiz. Bu bakımdan hukuk öğrencilerini daha mesleğe atılmadan uygulamayı görmelerini sağlayacağız.” diye konuştu.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 15:24