‘3. Psikoloji Günleri’ Medipol’de yapıldı

12.03.2018

Medipol Üniversitesi Psikoloji Topluluğu tarafından düzenlenen ‘3. Psikoloji Günleri’nde ‘Cinsellik ve Rüyalar’ konusu tartışmaya açıldı.

d

Psikoloji Topluluğu tarafından üçüncüsü düzenlenen Psikoloji Günleri bu yıl ‘Cinsellik ve Rüyalar’ temasıyla gerçekleştirildi. Konferansta akademisyenler ve klinik psikologlar öğrencilerle bir araya geldi, deneyimlerini aktardı. 2 gün süren etkinlik boyunca kültürden cinsel işlev bozukluklarına, rüyanın işlevinden erkek beynine kadar farklı başlıklarda oturumlar ve atölye çalışmaları düzenlendi. Güney Kampüs Konferans Salonunda yapılan etkinlikte Prof. Dr. Hayrettin Kara, Prof. Ufuk Şakul, Prof. Yavuz Selvi, Yrd. Doç. Dr. Uzay Dural Şenoğuz, Yrd. Doç. Dr. Sevda Numanbayraktaroğlu, Öğretim Görevlisi Halil Aziz Velioğlu, Klinik Psikolog Emine Ünlü Şeker, Klinik Psikolog Türkü Zincir, Klinik Psikolog Hande Gündoğan ve Feyza Bağlan Eroğlu sunumlarını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:16