3x3 basketbol heyecanı Medipol’de yaşandı

08.05.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi, 6-8 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG 3x3 Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.İstanbul Medipol Üniversitesi, 6-8 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG 3x3 Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

12basket

İstanbul Medipol Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen 2023-2024 Sezonu ÜNİLİG Red Bull 3x3 Basketbol müsabakaları tamamlandı. Üç gün süren karşılaşmalarda erkekler kategorisinde 30, kadınlarda ise 16 takım mücadele etti. Güney Kampüs’te düzenlenen turnuvayı İstanbul Medipol Üniversitesi Kadın Basketbol Takımımız üçüncü olarak Erkek Basketbol Takımımız ise çeyrek finalde tamamladı. Müsabakalarda kadınlarda birinciliği Üsküdar Üniversitesi kazanırken erkeklerde Beykoz Üniversitesi şampiyon oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 08/05/2024 - 17:02