9. Hücresel Sinirbilim Günleri gerçekleştirildi

01.12.2015

Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Merkezi’nin (REMER) düzenlediği 9. Hücresel Sinirbilim Günleri Kavacık Kampüsünde gerçekleştirildi.

bilim_Gunleri.JPG

Ülkemizde sinirbilim alanında çalışan araştırmacıların bilgi ve deneyimlerini paylaşarak işbirliklerini güçlendirdiği Hücresel Sinirbilim Günlerinin 9’uncusu Kavacık Kampüsünde gerçekleştirildi. Türkiye Beyin Araştırmaları ve Sinirbilimleri Derneği ile Medipol Üniversitesi REMER tarafından organize edilen etkinlik 29-30 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlendi. Etkinlikte, akademisyen ve araştırmacılar sinirbilim konusunu ve bu konuda yaptıkları çalışmaları anlattı. 2 gün süren programa REMER Müdürü Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç ve farklı üniversitelerden çok sayıda akademisyen ve araştırmacı katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:35