Abdullah Avcı: Verimli antrenmanın anahtarı iyi beslenme

19.01.2017

Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen panelde konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, beslenmenin ve dinlenmenin yeterli olmaması durumunda antrenmanın da verimli olamaya..

119964-5de8-4c0e-b178-4a20926f6d8c-Medipol_Abdullah_Avci.jpg

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde düzenlenen “Spor ve Sporcu Sağlığı” konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Murat Bülbül’ün moderatör, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Emin Erdil’in de konuk olarak katıldığı panelde Avcı, oyun sistemine uygun olması durumunda 35 yaşındaki bir futbolcunun da transfer edilebileceğini söyledi. Oyuncunun yaptığı antrenmanın önemi kadar beslenme ve dinlenmesinin de önemli olduğunu vurgulayan Avcı, aksi halde antrenmanın da verimli olamayacağını kaydetti.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 16:10