Akdemir, diş protez teknolojileri ödül töreninde 2’nci oldu

26.03.2015

Farklı ülkelerden birçok teknisyenin hazırladığı diş protezlerinin değerlendirildiği 9. Kunstzahnwerk International Competition yarışmasında Medipol Üniversitesi Diş Protez Teknolojisi Programı Öğr..

ec6380e5-a99f-4512-bdc1-0765918bddaa-disprotez.jpg

13 Mart’ta Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşen ödül törenine dünya çapındaki birçok diş protez teknisyeni katıldı. Candular diş protez teknolojileri firmasının düzenlediği ödül töreninde diş protezi teknisyenlerinin gerçek hastalar için hazırladıkları ve uzman jüri tarafından değerlendirilen protezler birçok farklı dalda ödül aldı. Her 2 senede bir gerçekleşen ödül töreninde Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu Diş Protez Teknolojileri Programı Öğretim Görevlisi Sinan Akdemir, en dokümantasyon dalında 2’ncilik elde etti.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 13:15