Uluslararası Kültür Günü’nde Gazze’ye destek

14.06.2024

Uluslararası Kültür Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte 30’u aşkın ülkeden öğrenciler, Gazze’ye destek amacıyla kermes düzenledi.

filistin

İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Ofisi tarafından organize edilen ‘Uluslararası Kültür Günü’ tamamlandı. Güney Kampüs’te yapılan etkinliğe 30’u aşkın ülkeden öğrenciler katılım gösterdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik alanı, bayraklarla süslenmiş stantlar, yerel kıyafetli öğrenciler ve renkli dekorasyonlarla ilgi çekti. Farklı ülkelerin kültürel mirasını yansıtan yiyecekler, geleneksel sanat eserleri ve müzik aletleri ziyaretçiler tarafından beğenildi. Öğrenciler etkinlik alanında Gazze’ye destek amacıyla kermes de düzenledi. Gün boyunca Gazze’de yaşananlara dikkat çeken öğrenciler, İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana devam ettirdiği sivillere yönelik saldırılara tepki gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: 14/06/2024 - 16:33