“I Hate Shakespeare” büyük beğeni topladı

10.06.2024

Dil Okulu öğrencilerinin sergilediği ‘I Hate Shakespeare’ adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı; oyundan elde edilen gelirler Filistin’e bağışlandı.

ıhateshek

İstanbul Medipol Üniversitesi Yabancı Diller Genel Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu öğrencileri tarafından ‘I Hate Shakespeare’ adlı tiyatro oyunu sergilendi. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda sergilenen oyunun bütün gelirleri Filistin’e bağışlandı. Öğr. Gör. Serkan Yar tarafından organize edilen oyunun yönetmen koltuğunda ise Öğr. Gör. Gökçe Özgen ve Öğr. Gör. Murat Güç oturdu. Shakespeare’a karşı önyargıları olan Miranda’nın hikâyesi etrafında şekillenen oyun, izleyicilere farklı bir Shakespeare deneyimi sundu. Miranda karakterinin Shakespeare’a olan önyargılarının mizahi bir dille ele alındığı oyunda, öğrencilerin sergilediği performans izleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü. Eğlenceli oyun, Shakespeare’in klasik eserlerine modern ve eleştirel bir bakış açısı getirerek sanatın farklı yorumlara açık olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gösterinin sonunda öğrencilerin oyunculuk performansı izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 11/06/2024 - 14:32