Akman’ın ambalaj tasarımlarına ödül

05.10.2016

Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seher Oya Akman, Balparmak ve Uludağ firmalarının ürünleri için yaptığı tasarımlarla “2016 Ambalaj Ay Yıldızları Y..

9692-f99d2e66a681-Akman_Balparmak_Uludag.jpg

Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seher Oya Akman, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen “Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması”nda yaptığı tasarımlar ile ödüller aldı. İstanbul’da düzenlenen törende Balparmak Ballı Mix ve Uludağ Premium Su ürünlerine tasarladığı ambalajlar Akman’a 2 gümüş ödülü getirdi. Balparmak Ballı Mix ambalaj tasarımı gıda kategorisinde, Uludağ Premium Su ise içecek kategorisinde değerlendirildi. Yarışmada 199 ambalajın arasından 10'u altın,14'ü gümüş, 15'i ise bronz ödüle layık görüldü. Çeşitli kategorilerde 25 ambalaj da “Yetkinlik Ödülü” aldı. TSE işbirliği ile altın ödül alanlar arasından seçilen 3 ambalaj ise “Altın Ambalaj Ödülü”nün sahibi oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:33