Akman’ın tasarladığı ambalaj Londra’da ödül aldı

05.10.2015

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seher Oya Akman, Gagoz içecek markası için tasarladığı ambalaj ile içecek-su kategorisinde üçüncülük öd..

bf1-e4012f7d1861-Oya_Akman_Londra_Odul.J

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seher Oya Akman, tasarım alanında prestije sahip Pentawards Ambalaj Tasarımı Yarışmasında üçüncülük ödülü olan bronz ödüle uzandı. Bu yıl Londra’da 9’uncusu düzenlenen ve binin üzerinde ambalaj tasarımın yarıştığı ödül töreninde Akman, son aylarda piyasaya sürülen Gagoz marka gazozun ambalajı için yaptığı tasarım ile içecek-su kategorisinde ödül aldı. Bu yıl yarışmada içecek-su kategorisinde 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz ödül verildi. Tasarım ödülleri töreni, ajanslar, markalar ve tasarımcıların en son yenilikçi yaklaşımlarının bir araya geldiği bir buluşmaya sahne oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 15:40