ALFA Ulusal Eczacılık Kongresi başladı

06.05.2016

Medipol Üniversitesi tarafından düzenlenen ALFA Ulusal Eczacılık Kongresi, sektörden ve akademi dünyasından önemli isimlerinin katılımıyla başladı.

d

Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen ALFA Ulusal Eczacılık Kongresi başladı. Limak Eurasia Luxury Hotel’de düzenlenen ve ev sahipliğini Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şeref Demirayak’ın yaptığı kongreye, Türk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak, Türk Eczacı Kooperatifleri Birliği Başkanı Mustafa Turunç ve İstanbul Eczacı Odası Başkanı Zafer Cenap Sarıalioğlu’nun da aralarında olduğu sektörden ve akademi dünyasından çok sayıda isim katıldı. Kongrenin açılış konuşmalarını Rektör Prof. Aydın, TEB Başkanı Çolak, Dekan Prof. Demirayak ve Kongre Yürütme Komisyonu Başkanı Tahir Onur Yalnız yaptı. Ana teması “Algı ve Farkındalık” olan kongrede, eczacılık mesleğinin güncel ve yenilik getiren çeşitli konuları panel ve atölye çalışmaları ile 7 Mayıs Cumartesi akşamına kadar devam edecek. Kongre, 8 Mayıs Pazar günü yapılacak Tarihi Yarımada gezisi ile noktalanacak.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 12:49