Aydın: Hedefimiz Türkiye’nin önder kadrolarını yetiştirmek

22.03.2018

‘Eğiticilerin Eğitimi’ konferansında konuşan Rektör Aydın, Medipol Üniversitesinin vizyonunun Türkiye’nin önder kadrolarını yetiştirmek olduğunu, bu bağlamda Medipol’de görev yapan akademisyenlerin..

d

Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından Tıp Fakültesinde görev yapan öğretim üyelerinin eğitim, araştırma, yönetim ve mesleki becerilerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla ‘Eğiticilerin Eğitimi’ konferansı düzenlendi. Güney Kampüs Konferans salonunda gerçekleştirilen konferansın açış konuşmasını Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan yaptı. Konuşmasında Medipol Üniversitesinin vizyonunun Türkiye’nin önder kadrolarını yetiştirmek olduğunu kaydeden Rektör Aydın, bu bağlamda Medipol’de görev yapan akademisyenlerin ana sorumluluğunun bilgiyi anlatmaktan öte öğrencileri rekabetçi ortamda geleceğe hazırlamak olduğunu söyledi. Sınav çeşitleri, ölçme değerlendirme metodları ve soru analizlerinin ele alındığı konferansta 5 oturum yapıldı. Oturumlarda Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Prof. Dr. Recep Öztük, Prof. Dr. Işıl İrem Budakoğlu, Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç ve Öğr. Gör. Dr. Özlem Coşkun sunumlarını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:56