Beslenme öğrencileri, 1. sınıfları çay partisinde ağırladı

30.11.2012

Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2 ve 3. sınıf öğrencileri zarif bir etkinliğe imza atarak, 1. sınıfları “Tanışma Çayı”nda ağırladı.

be4c-beslenme-tanisma-cayi.jpg

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu ve bölüm hocalarının, 2 ve 3. sınıf öğrencileri ile birlikte organize ettikleri etkinlik için tüm Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri Kavacık Yerleşkesinde hazır bulundu. Rektör Sabahattin Aydın’ın da eşlik ettiği öğrenciler, ilk olarak “Dünden Bugüne Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü” isimli sunumu izlediler. Sunumda son üç yılın etkinlik fotoğrafları yer aldı. Amfide düzenlenen konuşmaların ardından birçok firmanın katıldığı yiyecek servisine geçildi. Etkinlikte öğrenciler, hocaları ve arkadaşları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 12:30