Ana içeriğe atla

Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi açıldı

20.01.2015

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi açıldı. Merkeze danışan kişilerin vücut analizleri değerlendirilerek, düzenli olarak diyet takipleri yapılacak.

a1b2aaef-db48-4475-95fc-3da680770688-beslenmevediyetmerkeziacildi.jpg

Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nin açılışına İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın da aralarında olduğu akademik ve idari personel yoğun ilgi gösterdi. Açılışta Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, merkez hakkında bilgi verdi. İstanbul Medipol Üniversitesi’nin Kavacık Yerleşkesi’nde yer alan Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdürecek. Halka açık olarak danışmanlık hizmeti verecek merkez bünyesinde Diyetisyen Cansu Yurdakul danışmanlık hizmeti verecek. Danışmanlık hizmeti kapsamında;
• Sağlıklı beslenme bilinci oluşturularak, hastaların iyileşme ve hedeflerine ulaşma sürecini destekleyecek beslenme ve diyet hizmetleri sunulacak.
• Kilo yönetimi programları oluşturulacak, obezitenin tedavisine yer verilecek.
• Gebelik, emziklilik dönemleri gibi özel durumlarda danışmanlık hizmeti verilecek.
• Diyabet, hipertansiyon, kalp damar hastalıkları, mide-bağırsak hastalıkları gibi pek çok duruma özgü beslenme planları yapılacak.
• Danışan kişilerin vücut analizleri (vücut yağ, kas, su oranları vb.) yapılacak ve değerlendirilecek.
• Danışan kişilerin düzenli aralıklarla, diyet takipleri yapılacak.

Detaylı bilgi ve randevu için:
Dyt. Cansu Yurdakul
0216 681 53 26
[email protected]

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 15:08