Dr. Üçışık, İhlas Koleji’nde Medipol Üniversitesi'ni anlattı

20.01.2015

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Hikmet Üçışık, Üniversite’nin tanıtımı için İhlas Koleji öğrencilerine bir konuşma yaptı.

9a0262b0-a53b-4487-9e22-b1bb37522998-Ucisik_Medipol_Ihlas_Koleji.jpg

Dr. Üçışık İhlas Kolejine yaptığı ziyarette, Medipol Üniversitesi’nin olanaklarından bahsetti. Üniversitenin öğrenci odaklı eğitim kalitesi, eğitimde kişisel gelişim ve araştırmaya verdiği önemi ve bu konuda yapılan yatırımları dile getiren Dr. Üçışık ayrıca, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin bu sene ilk defa düzenlediği, “Liselerarası Proje Yarışması” hakkındaki bilgileri öğrencilerle paylaştı. Dr. Üçışık, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nin verdiği eğitim, sağladığı araştırma olanakları ve başarılı kadrosu ile ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli mühendisler yetiştirmeyi hedeflediğine vurgu yaptı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:58