Bilim tarihine dair merak edilenler Medipol’de ele alınacak

30.01.2018

Medipol Üniversitesi ve İngiltere’de bulunan Bilim Teknoloji ve Medeniyet Kurumu (FTSC) arasında eğitim iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşmayla Medipol Üniversitesi ve FTSC, bilim tarihi üzerine..

s

Londra’daki Bilim Teknoloji ve Medeniyet Kurumu (FTSC)’nin Başkanı ve “1001 İcat: İslam Medeniyetinin Kalıcı Mirası” projesinin yürütücüsü Prof. Dr. Salim Al Hassani, eğitim iş birliği kapsamında Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret etti. Ziyarette Al Hassani’ye Medipol Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Talip Alp ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cüneyd Parlayan eşlik etti. Ziyaret sonrası FTSC ile Medipol Üniversitesi arasında eğitim iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşmayla bilim tarihi üzerine araştırmalar yapan İngiltere merkezli FTSC, Medipol Üniversitesine yayın ve organizasyon desteği sunacak. Öğretim üyeleri ve öğrencileri bilim tarihi konularında bilinçlendirmeyi amaçlayan programa dair detaylar yakında web sitemizde açıklanacak. FTSC’nin Medipol Üniversitesi sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Cüneyd Parlayan, eğitimler hakkında bilgi almak isteyenlerin sorularını [email protected] mail adresi üzerinden yanıtlıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 12:03