Ceylan, cemaatlerin toplumdaki yerini anlattı

24.02.2016

TV Net ekranlarına konuk olan Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Can Ceylan, geleneksel ve modern toplumlarda cemaatlerin, tarikatların ve dergâhla..

9b-ff585afd8cc0-Can_Ceylan_TVNet.jpg

Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Can Ceylan, TV Net ekranlarında yayınlanan Harita Metod programının konuğu oldu. Prof. Dr. Erol Göka ve Doç. Dr. Tuncay Önder’in hazırlayıp sunduğu programda Ceylan cemaatlerin, tarikatların ve dergâhların geleneksel ve modern toplumlardaki yerini anlattı. Ceylan programda doktora tez konusu olan ve daha sonra kitap olarak yayımlanan “Dergâhtan Akademi’ye Rifailik ve Kenan Rifai” isimli kitabı hakkında da bilgiler verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:18