Ana içeriğe atla

Çocukluk ve Ergenlik Döneminde Beslenme Kursu

24.05.2013

İstanbul ve Gümüşhane’de Çocukluk ve Ergenlik Döneminde Beslenme Kursu düzenlendi. Kurslara 10’a yakın üniversiteden 200’ün üzerinde öğrenci katıldı.

ocuk-beslenmesi-kurs.

Medipol Üniversitesi’nde Çocukluk ve Ergenlik Döneminde Beslenme Kursu düzenlendi. Öğrenciler için düzenlenen ve Kavacık Yerleşkesinde gerçekleştirilen kursa Haliç, Bilim, Trakya ve Yeditepe Üniversiteleri ile Kıbrıs'taki üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinden yaklaşık 130 kişilik yoğun bir katılım gerçekleşti.

 

Çocuk Beslenmesi Kursu’nun tekrarı Gümüşhane’de gerçekleştirildi. Medipol ve Gümüşhane Üniversitelerinin ortaklaşa düzenlediği “Sağlıkta ve Hastalıkta Beslenme” konulu panel kapsamında Gümüşhane Üniversitesi’nde Çocuk Beslenmesi Kursu gerçekleştirildi. Öğrencilerin düzenlediği bu panele Gümüşhane Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinden yoğun bir katılım gerçekleşti. Kursun sonunda katkılarından dolayı Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu ve diğer konuşmacılara plaket takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:13