Medipol öğrencileri, şarkıları işaret diliyle yorumlayan Mesut Yazıcı'yı konuk etti

24.05.2013

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğrencileri, düzenledikleri söyleşide "İşaret Dili" konusunda yaptığı çalışmalarla gündemde olan Mesut Yazıcı'yı konuk ettiler.

085-3d2f45140f2e-Mesut-Yazici.jpg

Şarkıları işaret dili ile yorumlamasıyla dikkat çeken Yazıcı, dün Kavacık Yerleşkesinde gerçekleştirilen söyleşide, öğrencilere "İşaret Dili" serüveninden ve başarıya giden yolun yılmadan çalışmakla mümkün olabileceğinden bahsetti. Sosyal Sorumluluk Kulübü'nün bünyesinde okulumuzda yaklaşık 3 aydır devam eden 1. İşaret Dili Kursu öğrencilerinin ve Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin'in katıldığı söyleşi, işaret dili konusunda öğrencilerde farkındalık yaratması açısından önemli bir etkinlik oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:12