‘Çoklu Duyusal Tasarımlar’ online olarak yayında

24.04.2017

Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı ‘Çoklu Duyusal Tasarımlar’ adlı proje internetten yayınlanmaya başladı.

c1584d3ac-Online_Sergi_nisan2017.jpg

Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerin Tasarım Stüdyosu dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalar ‘Çoklu Duyusal Tasarımlar’ adıyla online olarak yayımlanmaya başladı. Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Yasemin Soylu ve Arş. Gör. Pelin Efilti tarafından koordine edilen projede öğrenciler görme duyusunun yanı sıra ses, dokunma, tat ve koku duyularına yönelik tasarımlar üzerinde çalıştı. Oki Kasajima, Hatice Armağan, Meir Benezra gibi yerli ve yabancı tasarımcıların stüdyo lideri olduğu çalışmaya dair görseller, http://art.medipol.edu.tr/hakkimizda/endustri-urunleri-tasarimi-online-sergi/ uzantılı adresten ziyaret edilebiliyor.

Son Güncelleme Tarihi: 17/04/2024 - 14:11