Danimarkalı öğrenciler Medipol’ü ziyaret etti

02.03.2015

Danimarka’dan University College South Denmark öğrencileri Türkiye’de yer alan fizyoterapi ve rehabilitasyon uygulamaları hakkında bilgi amacıyla Medipol Üniversitesi’ni ziyaret etti.

863d2d96-f831-4577-bff0-2ed9d62f3a0e-danimarkaliogrenciler.jpg

Medipol Üniversitesi Kavacık Kampüsü’nü ziyaret eden öğrencilere Ortez-Protez Bölümü Arş. Gör. Ömer Faruk Özçelep, İstanbul’da katılabilecekleri ve gezebilecekleri yerler hakkında kısa bir sunum yaptı. Ardından Fizyoterapi ve Rahabilitasyon Bölümü Arş. Gör. Farzin Hajebrahimi öğrencilere üniversite ve bölüm hakkında ayrıntılı bilgiler sundu. Danimarkalı öğrenciler Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencileri eşliğinde “Elektro Fiziksel Ajanlar” dersine girerek uygulamalar yaptılar. Bu kapsamda uygulama cihazlarıyla ilgili bilgiler alan öğrenciler, burada Postürografi ve Denge Cihazını kullandılar.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:28