‘Dış Paydaşlar Çalıştayı’nın ikincisi düzenlendi

29.03.2018

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından organize edilen ‘Dış Paydaşlar Çalıştayı-2’de kurumsal iletişim, insan kaynakları ve reklam sektörü yöneticileri ile akademisyenler bir araya geldi.

d

İletişim Fakültesi tarafından organize edilen ‘Dış Paydaşlar Çalıştayı-2’ Kuzey Kampüs Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurumsal iletişim, insan kaynakları ve reklam sektörünün yöneticilerini ve akademisyenleri bir araya getiren çalıştayın moderatörlüğünü İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ali Büyükaslan üstlendi. İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürü Kemal Kaptaner, Ciner Yayın Holding Genel Müdür Yardımcısı Erkan Ataman, RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy, Reklam Yaratıcıları Derneği Başkanı Murat Şam, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fügen Toksü, Altavia-Dekatlon CEO’su Samet Ensar Sarı ve Mental İK Direktörü Uğur Karaboğa’nın yer aldığı çalıştayda iletişim fakültelerinin mevcut durumu, iletişim fakültesi mezunlarının istihdam olanakları, dijital çağda iletişim eğitimi ile akademi-sektör iş birliği konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:47