Doç. Dr. Nurgül Ceran, AIDS ve korunma yollarını anlattı

10.01.2013

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nurgül Ceran, Medipol öğrencilerine “AIDS ve Korunma Yolları” hakkında bilgi verdi.

53f6-nurgul-ceran.JPG

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nurgül Ceran, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eğitim Günleri kapsamında öğrencilere “AIDS ve Korunma Yolları” hakkında bilgi verdi.

Kavacık Kampüsü Büyük Amfi’de düzenlenen eğitimde AIDS konusunda uyarılarda bulunan Doç. Dr. Nurgül Ceran, günlük faaliyetlerle AIDS bulaşmasının söz konusu olmayacağını vurguladı. Birer sağlık çalışanı olacak olan öğrencileri çalışma hayatlarında alacakları önlemler konusunda uyaran Ceran, HIV virüsü taşıyan kişilerin tedaviyle kaliteli ve uzun bir hayat sürdürebileceğini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 11:23