Ana içeriğe atla

Lancet Dergisi Editörü Richard Horton Medipol’de

11.01.2013

İstanbul Medipol Üniversitesi, Sağlık Bakanlığı ve Imperial College Health Management Group ile işbirliği içinde “Sağlıkta Dönüşüm Programının 10. Yıl Değerlendirmesi” projesini yürütecek. Bu kapsa..

06-0f1af4945697-lancet-richard-horton-medipol.JPG

İstanbul Medipol Üniversitesi, Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü ve Imperial College Health Management Group, London ile işbirliği içinde “Türkiye’deki Sağlıkta Dönüşüm Programının 10. Yıl Değerlendirmesi” projesini yürütecek. Proje ile Sağlıkta Dönüşüm Programının farklı alanlarında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve Türkiye’nin tecrübesinin uluslararası bir konferans ve uluslararası yayınlar aracılığıyla diğer ülkeler ile paylaşılması amaçlanıyor.

Bu kapsamda, dünyanın en saygın tıp dergilerinden Lancet'in Editörü Dr. Richard Horton, 7 Ocak 2013 günü Haliç Yerleşkemizde yapılan toplantımıza katıldı. Türkiye’deki Sağlık Sistemi ve Sağlıkta Dönüşüm Programı ile ilgili bilgi alan Horton, görüşlerini proje ekibi ile paylaştı. Dr. Horton, aynı gün Medipol Üniversitesi Hastanesi’ni de ziyaret etti.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 11:21