Doğan, “Bilişim Dostu Hemşire” ödülüne layık görüldü

20.05.2015

Medipol Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Pınar Doğan, 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi’nde sunduğu proje önerisiyle, “Bilişim Dostu Hemşire” ödülüne layık görüldü.

a62ed-Bilisim_Dostu_Hemsire.JPG

Sağlık Bilişim Derneği tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi’ne Sağlık Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Hayran, Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuran Aydın, Öğr. Gör. Pınar Doğan ve sağlık alanından birçok kişi katıldı. 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasından İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen zirvede, Medipol Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Pınar Doğan, Altın Steteskop Ödülleri kapsamında göndermiş olduğu proje önerisiyle “Bilişim Dostu Hemşire” ödülünü almaya layık görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:43