Dr. Erten, Uluslararası Mimarlık Bienali’nde konuştu

12.10.2015

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Duygu Erten, 3. Uluslararası Mimarlık Bienali’nde “Mimarlık, Bina, İklim ve Gelecek” başlıklı bir konuş..

7439e86-Duygu_Erten(1)

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Duygu Erten, Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nin bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği IABA 2015 Antalya Uluslararası Mimarlık Bienali’nde “Mimarlık, Bina, İklim ve Gelecek” başlıklı bir konuşma yaptı. 5 Ekim 2015 Pazartesi günü Antalya Best Western Plus KHAN Hotel’de düzenlenen bienalde Erten, şehirlerin ve binaların yeşil dönüşümünü ve yeşil binaların gelecek için önemini anlattı. 5-10 yıllık stratejiler yapmanın ve karbon salımı düşürme hedefleri koymanın öneminin altını çizen Erten’in konuşması, Antalya’daki mimarlar kadar öğrenciler arasında da yoğun ilgi gördü. Bu sene “Geleceği Düşünmek” teması ile 16 Eylül’de başlayan bienal 25 Ekim’de sona erecek.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 15:00