Dr. Güzel, Tıpta ve Kanserde Yeni Stratejiler Sempozyumunda konuştu

14.09.2015

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, kanser başta olmak üzere birçok hastalığın teşhisinde çığır açacak teknolojileri konu alan sempozyumda kon..

-a203-0e547a7731da-Mustafa_Guzel_Kanser_Teshisi_Teknolojileri_Sempozyumu.JPG

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, Kemerburgaz Üniversitesi tarafından düzenlenen Sentetik Kimyasal İlaçların Tasarımı: Tıpta ve Kanserde Yeni Stratejiler Sempozyumu’nda konuştu. TÜBİTAK-COST (Bilim ve Teknoloji İşbirliği) işbirliğiyle 13-15 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenen sempozyuma 14 farklı ülkeden dünyaca ünlü bilim adamı katıldı. İstanbul’daki Taksim Point Otel’de düzenlenen Sempozyumda Güzel, kanser ve şeker hastalığı arasındaki ilişkiden bahsetti ve kanser çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 16:06