Dr. Rızalar, Yoğun Bakım Hemşireliği Sempozyumunda poster sundu

06.10.2015

Medipol Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selda Rızalar, katıldığı Yoğun Bakım Hemşireliği Sempozyumunda yoğun bakım ünitelerindeki enfeksiyon oranlarının azaltılmasına dai..

fe7337d906d-Selda_Rizalar_Poster_Bildirimi.JPG

Medipol Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selda Rızalar, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sempozyumuna katıldı. Yoğun Bakım Hemşireleri Derneği ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anestezi Reanimasyon ve Enfeksiyon Kontrol Komiteleri işbirliği ile 1 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen sempozyumda Dr. Rızalar, “Yoğun Bakımda Cerrahi Alan Enfeksiyonlarının Önlenmesi; Perioperatif Kanıta Dayalı Uygulamalar” başlıklı bir poster sunumu yaptı. Rızalar, sunumunda, yoğun bakım ünitelerinde enfeksiyon oranlarının etkin bakım ile nasıl azaltılabileceğine dair yöntemlerini anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 15:09