Dünyaca ünlü ürologlar Medipol’de bir araya geliyor

22.01.2018

Dünya Üroloji Birliği, Medipol Üniversitesi ve University College London iş birliğiyle düzenlenen Bench to Bedside (B2B) Nöropatik Mesane Paneli dünyaca ünlü ürologları buluşturuyor.

d

Medipol Üniversitesi Hastanesi Üroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Vahit Güzelburç’un koordine ettiği panelde nöropatik mesane konusu ele alınacak. 3 Şubat’ta Medipol Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonunda yapılacak panele Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın yanı sıra Dünya Üroloji Birliği Başkanı Jean de la Rosette ve University College London Öğretim Üyesi Rizwan Hamdi’nin de aralarında olduğu dünyaca ünlü ürologlar katılacak. Tüm gün sürecek panel boyunca 13 oturum yapılacak. B2B panelinin ilki, geçen yıl yine Medipol Üniversitesinde prostat kanseri üzerine gerçekleşmişti. Panel programı için aşağıdaki linki tıklayınız. Panel programı için tıklayınız...

Son Güncelleme Tarihi: 16/04/2024 - 16:32