Durmaz ‘TÜBA-GEBİP Ödülü’nü kazandı

17.12.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Yüksel Durmaz, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından verilen ‘2018 Üstün Başarılı Genç Bi..

dd

TÜBA tarafından bilim insanlarını teşvik, takdir ve ödüllendirme misyonu kapsamında her sene verilen GEBİP ödüllerini kazananlar belli oldu. 23 farklı üniversiteden 37 üstün başarılı genç bilim insanı TÜBA-GEBİP Ödülü’ne layık görüldü. Üniversitemizden Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Yüksel Durmaz, ‘Biyomedikal Mühendisliği’ alanında yaptığı çalışmalarla ‘2018 GEBİP Ödülü’nü kazanan isimler arasında yer aldı. Durmaz, Eylül ayı içerisinde de UNESCO ve L’Oreal Türkiye tarafından 2018’in ‘Bilim Kadını’ seçilmiş, “Malzeme Bilimleri” kategorisinde ödüle layık görülmüştü.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:09