ICOMUS Medipol ev sahipliğinde gerçekleşti

15.12.2018

Farklı disiplinlerden bilim insanlarını bir araya getiren Uluslararası Multidisipliner Bilimler Konferansı (ICOMUS) Medipol ev sahipliğinde Güney Kampüs Konferans Salonu'nda yapıldı.

29624-8dbf-4342-b6ba-b96d944cfa28-ICOMUS.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Multidisipliner Bilimler Konferansı (ICOMUS) sona erdi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İpşirli ve İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Barış Kaplan konferansın açış konuşmalarını gerçekleştirdi. 2 gün süren konferansta farklı disiplinlerden bilim insanları araştırma sonuçlarını, deneyimlerini ve entelektüel birikimlerini paylaştı. Konferansın katılımcıları arasında ise Almanya’dan Dr. Friederike Paetz, İtalya’dan Dr. Manuela Lavelli, Litvanya’dan Dr. Lina Mažrimaitė, Polonya’dan Dr. Marzanna Katarzyna Romanya’dan Dr. Grigore Pirosca, Azerbaycan’dan Dr. Məmmədova Bənövşə, Hindistan’dan Dr. Santhosh Nampy, Irak’tan Dr. Marwan Yaseen ve Yemen’den Dr. Ahmed Hudna gibi alanında uzman isimler yer aldı. ICOMUS’un sonunda ise birden fazla alanda araştırma ödülü verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:10