DUS Türkiye Birincisi Akçadoğan, Rektör Ceran’ı ziyaret etti

21.11.2023

Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (DUS) birinci olan mezunumuz Emine Hazan Akçadoğan, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’ı ziyaret etti.

dusbirincisi

2023 DUS 2. Dönemde Türkiye Birincisi olan Diş Hekimliği Fakültesi 2020 mezunlarından Emine Hazan Akçadoğan, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’ı ziyaret etti. Elde ettiği başarıyla İstanbul Medipol Üniversitesini gururlandıran Akçadoğan’ı tebrik eden Ceran, mezunumuza meslek ve eğitim hayatındaki başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. Kariyer planı ve hedefleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan Akçadoğan ise Medipol’de aldığı eğitimin başarısında etkili olduğunu söyledi. Ziyaret, Rektör Ceran’ın mezunumuza plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 21/11/2023 - 17:38