Eczacılık Fakültesi Öğrencimiz Gizem Gül’e 2’ncilik ödülü

28.11.2017

Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Gizem Gül, “Farmafikir 2017” yarışmasında ikincilik ödülüne layık görüldü.

75cb08decf-Farmafikir_2017.JPG

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği’nin düzenlediği Farmafikir 2017 yarışmasının ödül töreni yapıldı. Törende 29 üniversitenin Eczacılık Fakülteleri öğrencilerinin hazırladığı 20 Proje içerisinde finale kalan 4 proje ödüllendirildi. Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Metin Uyar’ın sunuculuğunu üstlendiği törene Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, eczacılık fakültesi dekanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Törende Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 5’inci sınıf öğrencisi Gizem Gül, hastalara iyi farmasötik bakım ve etkin stok takibi sağlamak için geliştirdiği “Medwell” isimli akıllı telefon uygulaması ile ikinciliğe uzanarak 3000 TL’lik başarı ödülünü aldı. Yarışmada birincilik ödülü ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Mona Khorshidtalab’a verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 10:46