FTR Bölümü Avrasya Maratonuna katıldı

17.11.2014

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, öğretim elemanları Doç. Dr. Fatma Mutluay, Yrd. Doç. Dr. Aysel Yıldız ve Arş. Gör. Ömer Faruk Özçelep eşliğinde 16 Kasım 2014’te düzenlenen “Avrasy..

d

Etkinlik “Fiziksel Aktivite” dersi kapsamında organize edildi. Yürüyüşte bölümün 2. ve 3. Sınıf öğrencileri birlikte oldular. Fiziksel aktivitenin sağlığa yararını ve yöntemlerini bilimsel olarak öğrenen ve toplumda bunun alışkanlığa dönüşmesi ve yaygınlaştırılmasında önemli bir misyon üstlenecek olan fizyoterapist adayları, kendilerinin rol model olması gerektiği bilinciyle bu etkinlikte yer aldılar. Yürüyüşe katılanlar ayrıca Asya ve Avrupa kıtaları arasında yürümenin ve İstanbul’un eşsiz manzarasının tadını çıkardıklarını ve çok keyifli bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 15:58