FTR öğrencileri için Goniometre Töreni düzenlendi

02.06.2015

Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü öğrencileri, bu sene eğitim-öğretim dönemleri sona erecek olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü son sınıf öğrencilerine Geleneksel Goni..

d-Geleneksel_Goniometre_Toreni_2015.jpg

Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri, tören kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü son sınıf öğrencilerinin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisini sundu. 3. sınıf öğrencisi Miraç Furkan Çimen’in hazırladığı gitar dinletisi eşliğinde devam eden veda töreninde Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun, tüm fizyoterapi okullarında uzun yıllardır süregelen Geleneksel Gonimetre Töreni etkinliğinin Medipol Üniversitesinde de düzenleniyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fizyoterapistlerin hastaların eklem hareket açıklarını ölçmek amacıyla kullandığı bir çeşit cetvel olan goniometrenin sembolik olarak bir çeşit devir-teslim anlamını taşıdığını söyleyen Algun, Geleneksel Goniometre Töreninin tüm fizyoterapi eğitimi veren fakülte ve yüksekokullarda, 3. sınıf öğrencilerinin 4. sınıf öğrencilerine veda etmek amacıyla düzenlediği bir etkinlik olduğuna işaret etti.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:23