Gambia heyeti Rektör Aydın’ı ziyaret etti

25.11.2015

Gambialı Bakan ve beraberindeki üst düzey heyet, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret etti.

2e0ca98c-816b-4777-ae3a-c8bb2415910f-Gambia_Rektor_Aydin_Ziyaret.JPG

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Gambia Yüksek Öğretim, Araştırma, Bilim ve Teknoloji Bakanı Doç. Dr. Aboubacar Abdullah Senghore ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ziyarete Bakan Senghore’nin yanı sıra Bakanlık Müsteşarı Jerreh Sanyang, Gambia Türkiye Büyükelçisi Momodou Badjie, Diplomasi Şefi Sering Modou Njie katılırken, DEİK Türkiye Gambia İş Konseyi Başkanı Aygün Karakaş ve İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Nihat Alayoğlu da hazır bulundu. Ziyarette ülkesindeki yükseköğretim sistemi hakkında bilgiler veren Bakan Senghore, Gambia Devlet Üniversitesi ile Medipol Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimi konularında da işbirliği görüşmesi gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:45