Geleceğin eczacıları, eczacılığın bugününü ve geleceğini değerlendirdi

15.05.2015

Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, 14 Mayıs Eczacılık Günü kapsamında çeşitli tartışmalar ve sunumlar yaparak eczacılığın bugününü ve geleceğini değerlendirdiler.

fd9b-Eczacilik_Gunu_2015.JPG

14 Mayıs Eczacılık Günü, Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri tarafından farklı bir etkinlikle kutlandı. 14 Mayıs 2015 tarihinde Kavacık Kampüsünde gerçekleşen etkinliğe Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Dört bölümden oluşan etkinliğin ilk bölümünde öğrenciler, tarihi eczanelerin sahibi olan eczacılarla yaptıkları röportajları izleterek, 14 Mayıs’ın Eczacılar için önemine değindiler. İkinci bölümde öğrenciler, “Eczacılık fakültelerindeki eğitim nasıl daha iyi hale getirebilir?” noktasında çözüm yolları ararken, üçüncü bölümde “Eczacılığın geleceğin parlak” diyen öğrencilerle, “Eczacılığın geleceğinden kaygılıyız” diyen öğrencilerin kıyasıya yarıştığı münazara gerçekleşti. Son bölümde ise eczacıların halkın gözünde nasıl göründüğü anlayabilmek için öğrencilerin kaydettikleri sokak röportajları salondaki katılımcılara izletildi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:49