Gönenç: Yaşlı nüfustaki artış, birçok kurum üzerinde baskı oluşturabilir

14.05.2015

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fulya İlçin Gönenç, yaşlı nüfusundaki belirgin artışın Türkiye’deki birçok kurum üzerinde baskılar oluşturabileceğini söyledi.

a802-fc14dea05273-Fulya_ilcin_gonenc.JPG

Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Pendik Kent Konseyi tarafından düzenlenen konferansa Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ramazan Öztürk, Pendik Kent Konseyi Başkanı Ayşenur Türkay, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Hasan Soygüzel, Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Şube Müdürü Dr. Esra Şahin ve Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fulya İlçin Gönenç konuşmacı olarak katıldı. 12 Mayıs 2015 tarihinde Pendik Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Gönenç, yaşlı nüfusundaki belirgin artışın; sağlık, bakım hizmetleri, sosyal güvenlik programları, yaşlılara maddi ve manevi destek sağlayan aile eve diğer kurumlar üzerinde çok güçlü baskılar oluşturmasının beklendiğini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:49