Güzel, Medipol’ü temsilen Aziz Sancar’a plaket takdim etti

01.02.2016

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, Medipol Üniversitesi’ni temsilen Nobel Kimya Ödülü’nün sahibi Prof. Dr. Aziz San..

1d-Aziz_Sancar_Guzel_Gorusme.jpg

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel, Nobel Kimya Ödülü’nün sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar’ı ABD’de ziyaret etti. Ziyarette Güzel, Kuzey Carolina Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapan Türk bilim adamına Medipol Üniversitesi adına plaket takdim etti. Güzel, Sancar ile ilaç geliştirme araştırmalarında işbirliği olanaklarını görüştü. Güzel ABD temaslarında ayrıca Wake Forest Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kanser araştırmaları alanında çalışan Prof. Dr. William Gmeiner’ı ziyaret etti. Gmeiner’a Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) hakkında bilgiler veren Güzel, kanser alanında ilaç geliştirme çalışmaları ile ilgili ikili işbirliği anlaşması yaptı. Güzel görüşmenin sonunda Gmeiner’a da Medipol Üniversitesi adına plaket takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:31