Karakaya’nın çalışması Berlin’de En İyi Makale ödülünü aldı

01.02.2016

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elif Karakaya’nın hücresel taşıma sistemleri üzerine yaptığı çalışması En İyi Makale ödülünü aldı.

70918-Karakaya_Odul.JPG

Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Elif Karakaya’nın hücresel taşıma sistemleri üzerine yaptığı çalışması Berlin’de Uluslararası Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Yönetim Akademisi (IASTEM) tarafından düzenlenen konferansta En İyi Makale ödülüne layık görüldü. Karakaya’nın “Hücresel Taşıma Sistemleri için Etmen Tabanlı Simülasyon Geliştirme ve Senaryo Performans Analizleri” isimli çalışmasında 4. Endüstri Devrimi kapsamında akıllı firmaların içindeki robotların ve servis araçlarının etmen tabanlı simülasyonları gerçekleştirildi. Alman Fraunhofer Araştırma Merkezi ile ortaklaşa yürütülen çalışmada ayrıca firmanın verimlilik analizleri çıkarılarak akıllı sistemlerin ileriye yönelik değişim planlarını oluşturabilmek için yüzlerce senaryo test edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:30