Ana içeriğe atla

Halı saha turnuvasının şampiyonu Eczacılık takımı!

31.05.2011

Halı saha turnuvasının şampiyonu Eczacılık takımı!

İstanbul Medipol Üniversitesi halı saha turnuvasının şampiyonu Eczacılık takımı oldu. Finalde Müslüm K ve Tayfası’nı rahat geçen Fikirtepe Ecza FC Takımı şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.



 

Fakülte ve bölümler içinde oluşturulan takımlar arasında yapılan mücadelenin ardından finale kalan iki takım, geçtiğimiz Perşembe akşamı Kumkapı’daki Cündi Halı Saha Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Müsabakayı Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak ile öğretim görevlileri ve öğrencilerin oluşturduğu yaklaşık 100 kişilik bir grup izledi.

 

 

 

 

 

 

Eczacılık Fakültesi öğrencilerinden oluşan Fikirtepe Ecza FC Takımı ile Fizyoterapi, Hemşirelik ve Eczacılık öğrencilerinden oluşan Müslüm K ve Tayfası takımları arasındaki maç çekişmeli geçti. Taraftarların yoğun tezahüratları arasında ilerleyen maçta galip gelen Fikirtepe Ecza FC takımı Medipol Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

 

 

 

Maçın ardından kupa törenine geçildi. Prof. Dr. Şeref Demirayak ilk olarak ikinci olan Müslüm K ve Tayfası takımına madalyalarını takdim etti. Daha sonra şampiyon olan Fikirtepe Ecza FC takımı madalyalarını aldı. Kupa, şampiyon takımın hocası Şeref Demirayak’ın ellerinde havalandı. Maçın ardından öğrenciler birlikte akşam yemeği yedi.

 

Medipol Halı Saha Turnuvası’nın şampiyonu Fikirtepe Ecza FC takımının kadrosu şu öğrencilerden oluştu:

 

Ali Mehmet

Berk Öktem

Cengizhan Ceylan

Faik Alper Ersöz

Kerem Tatlı

Melih Baynıkoğlu

Sinan Pekuz

Sinan Seyitoğlu

Son Güncelleme Tarihi: 31/03/2023 - 08:48