Haliç Kampüsümüz, 3. Geleneksel Manipülasyon Sergisine ev sahipliği yaptı

20.05.2015

Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, 1 yıl boyunca sabun, mum ve alçı malzemelerini kullanarak yaptıkları çalışmaları, 3. Geleneksel Manipülasyon Sergisi’nde tanıttı.

a8e89-3_ManipUlasyon_Sergisi (1).jpg

Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Bilimsel Düşünce ve Araştırma Kulübü (İMÜ-DİBAK) tarafından koordine edilen sergide, Diş Hekimliği Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerinin yıl boyunca emek harcayarak ortaya çıkardıkları sabun, mum ve alçı malzemelerini kullanarak yaptıkları çalışmalar sergilendi. 14 Mayıs 2015 tarihinde Haliç Kampüsünde düzenlenen sergide öğrenciler, sergi süresince canlı müzik eşliğinde eğlenerek yorucu eğitim yılının stresini attılar. Sergi sonunda öğrenciler arasında gerçekleştirilen “Diş Yontu Yarışması” büyük rekabete sahne olurken, yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Ateş, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi ve İMÜ-DİBAK Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu ve İMÜ-DİBAK Başkanı Esat Buğrahan Toksöz tarafından verildi. Sergide ayrıca sponsor firmalar BEGO Dental İmplantları, Paşa Dental Diş Deposu, Zhermack Ölçü Maddeleri, Quintessence Yayıncılık ve Global Diş Hekimliği Derneği stant açarak sergiyi gezenlere çeşitli hediyeler dağıttılar.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:41