Harvard’dan Prof. Weaver, Farabi Talks’ta konuştu

06.11.2017

Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Haroldd Weaver, Medipol Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Farabi Talks etkinliğinde konuştu.

d

Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Afrika Uzmanı Prof. Dr. Haroldd Weaver, Medipol Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Farabi Talks etkinliğine katıldı. Kavacık Kuzey Kampüste düzenlenen etkinlikte Weaver, “Kara Ateş: Üstünlükçü Beyazların Hâkimiyet Sürdüğü Topumda Bir Afro-Amerikan Bilim Adamı ve Aktivist” başlıklı bir konuşma yaptı. Amerika’da yaşanan ırkçı eylemler hakkında yorumlar yapan Weaver, Paul Robenson ve Malcom X’in hayat hikâyeleri üzerinde durdu. Malcom X’in hayatını konu alan filmden bir kesiti de katılımcılarla paylaşan Weaver, konferansın sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:10