Sayar ve Kılınç’ın sunumu 2’ncilik ödülü aldı

02.11.2017

Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Delal Dara Kılınç ve Yrd. Doç. Dr. Gülşilay Sayar’ın GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi’nde yaptıkları sunum 2’n..

1

Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Delal Dara Kılınç ve Yrd. Doç. Dr Gülşilay Sayar’ın bu yıl 15’incisi düzenlenen GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi’nde yaptıkları sunum 2’ncilik ödülüne layık görüldü. Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi Klinik Direktörü Prof. Dr. Muzaffer Ateş’in başkanlığında İstanbul Grand Cevahir Otel’de gerçekleşen kongre 2 gün sürdü. Sayar ve Kılınç’a 2’ncilik ödülünü “Gömülü Kanin Hastalarında Kondiler Asimetrinin Değerlendirilmesi” başlıklı sunumu getirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:11