“Hasta haklarının gelişiminde hekimlerin rolü unutulmamalı”

29.11.2016

Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen Hasta Hakları Konferansında konuşan Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya İlçin Gönenç, hasta haklarının gelişiminde hekimlerin çabalarının unutulmaması ..

477e207997b-Hasta_Haklari_Konferansi.JPG

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya İlçin Gönenç, Medipol Tıp Öğrencileri Birliği tarafından düzenlenen Hasta Hakları Konferansında bir konuşma yaptı. Kavacık Güney Yerleşkesinde dün gerçekleşen konferansta Gönenç, hasta haklarının gelişimi, temel hasta hakları, hekimler ve diğer sağlık çalışanlarının hak ve yükümlülükleri konularını ele aldı. Hasta haklarına hekimler ve hastaların birlikte sahip çıkmaları gerektiğini belirten Gönenç, “Hekim ve diğer sağlık çalışanlarının haklarının güçlenmesi hasta hakları için bir kazanımdır. Hepimiz aynı gemideyiz. Daha iyi bir sağlık hizmet sunumu ancak işbirliği ile sağlanabilir.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 09:00