İstanbul’u yönetenler Medipol’de buluştu

18.03.2015

İstanbul İl Sağlık Müdürü ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selami Albayrak’ın ev sahipliğinde yapılan “İstanbul’u Yönetenler Buluşması” Tıp Bayramı vesilesiyle 16 Mart Pazartesi akşa..

138719ba-499e-419f-8afd-e505ab3961f9-istanbuluyonetenlerbulusmasi.jpg

Aylık düzenlenen ve İstanbul’da görev yapan kamu idarecileri ve kurum müdürlerinin katıldığı “İstanbul’u Yönetenler Buluşması” bu ay İstanbul İl Sağlık Müdürü ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selami Albayrak’ın ev sahipliğinde Kavacık Kampüsümüzde gerçekleştirildi. Buluşmaya Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’na vekâleten Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil katıldı. Buluşmada İl Sağlık Müdürü Albayrak, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak buluşmaya katılan yöneticilere, çeşitli projeler ve sosyal sorumluluk uygulamaları hakkında bilgi verdi. İstanbul’un çeşitli sorunlarının dile getirilerek çözüm önerilerinin tartışıldığı buluşmada, Sağlık Bakanlığı Organ ve Doku Nakli Marmara Bölge Koordinasyon Merkezi tarafından organ bağışıyla ilgili stant açılarak katılımcılardan organ bağışları kabul edildi. Buluşmanın sonunda Çanakkale’de şehit düşen sağlık ordusu mensuplarına ithafen, Sağlık Bakanlığınca hazırlanan kısa film katılımcılar tarafından izlendi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 13:57